Rundfunk

RUNDFUNK is een comedy over twee beste vrienden, Tim & Erik, die proberen zo min mogelijk uit te voeren tijdens hun eindexamenjaar op de Middelbare School. De serie combineert op ketchmatige comedy met drama om zo een absurd portret te schetsen van die kenmerkende periode op school waarin kinderen iets zinnigs proberen te maken van de wereld om hen heen.

Tim en Erik kijken met verbazing naar de vreemde wezens die voor de klas staan en zichzelf leraren noemen. Hun leraar Duits heeft een dubieuze fascinatie voor een bekende besnorde Duitse politicus uit de jaren '30-‘45, hun tekenlerares heeft haar onstuimige hormonen niet onder controle en hun leraar Gymnastiek blijkt wereldvreemder dan een holbewoner.

RUNDFUNK is het tegengif voor de opmars van sentimenteel Middelbare Schooldrama doordat het brutale, belachelijke en vaak pijnlijk ongemakkelijke situaties onthult die voorkomen onder tieners. Een nieuw seizoen van tien afleveringen vanaf 24 oktober 2016 uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO3.

Previous Episode

Knechtschaft

Episode 2x01; Oct 24, 2016

Dit jaar heeft blijven zitten voor Tim en Erik hoogste prioriteit, dus als ze concièrge Tony moeten helpen, willen ze zich daar snel van afmaken. Als Tony jarig blijkt, lopen de dingen net anders.

Previous Episodes

Episode NameAirdateTrailer
2x01: KnechtschaftOct 24, 2016
1x05: VrijdagAug 14, 2015
1x04: DonderdagAug 13, 2015
View full episode list »